1 miljoen tevreden klanten
120+ fotografen
100.000 projecten uitgevoerd
De link is gekopieerd naar je klembord. Plak de link om dit profiel te delen op social media of via e-mail.

Bedrijfsomschrijving

Houden jullie van spontane foto's, maar zijn jullie stiekem ook bang of je wel goed op de foto komt? Geen zorgen! Want ik kan hiermee helpen! Door mijn ontspannen werkwijze voelen jullie je meteen op mijn gemak. Niets moet, alles mag! En ik heb handige tips om zo mooi mogelijk op de foto te komen. Ik weet de beste plekjes om foto's te maken in Den Haag en omgeving. Mijn stijl is spontaan, journalistiek, vrolijk en romantisch. Ik leg de mooiste momenten vast. En een beetje humor mag best ;)

Projectfoto's

Irene van Kessel Fotografie-1
Irene van Kessel Fotografie-2
Irene van Kessel Fotografie-3
Irene van Kessel Fotografie-4
Irene van Kessel Fotografie-5
Jump for joy!!
Irene van Kessel Fotografie-2
Irene van Kessel Fotografie-3
Irene van Kessel Fotografie-4
Irene van Kessel Fotografie-5
Irene van Kessel Fotografie-6

Reviews

-/10
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

Ik ben in 2012 begonnen als zelfstandig trouwfotograaf. Daarvoor heb ik de vakopleiding aan de Fotoacademie gedaan. Tijdens de opleiding werd ik al een aantal keren gevraagd om een bruiloft te fotograferen. Ik vond het zo geweldig! Toen heb ik besloten hier mijn werk van te maken. Inmiddels heb ik al ruim 200 bruiloften gefotografeerd. Telkens is het weer een feestje!

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

De meeste bruidsparen die voor mij kiezen houden van spontane, ongedwongen foto's. Maar er zijn ook bruidsparen die graag gebruik maken van handige tips om zo mooi mogelijk op de foto te komen. Want als zij daar zorgen over hebben, dan kan ik die ook gelijk wegnemen. Door mijn ontspannen manier van werken voelen zij zich snel op hun gemak. Daarnaast streef ik naar beelden waar de romantiek vanaf spat. De bruidsparen zijn vaak stralend verliefd dus dat komt wel goed!

Wat is je beste advies voor klanten?

Maak duidelijk jullie wensen kenbaar. Houden jullie van spontane foto's maar mag er tijdens de fotoshoot ook best iets geks gebeuren? Of willen jullie liever meer geposeerde foto's met de gasten? Vertel het tijdens de kennismaking. Dat komt een mooi eindresultaat alleen maar ten goede. Ik kan heel goed op onzichtbaar te werk gaan en zo de mooiste momenten vangen, maar ik kan ook handige aanwijzingen geven. Jullie hoeven het alleen maar te zeggen...!

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? Ik ben in 2012 begonnen als zelfstandig trouwfotograaf. Daarvoor heb ik de vakopleiding aan de Fotoacademie gedaan. Tijdens de opleiding werd ik al een aantal keren gevraagd om een bruiloft te fotograferen. Ik vond het zo geweldig! Toen heb ik besloten hier mijn werk van te maken. Inmiddels heb ik al ruim 200 bruiloften gefotografeerd. Telkens is het weer een feestje!
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? De meeste bruidsparen die voor mij kiezen houden van spontane, ongedwongen foto's. Maar er zijn ook bruidsparen die graag gebruik maken van handige tips om zo mooi mogelijk op de foto te komen. Want als zij daar zorgen over hebben, dan kan ik die ook gelijk wegnemen. Door mijn ontspannen manier van werken voelen zij zich snel op hun gemak. Daarnaast streef ik naar beelden waar de romantiek vanaf spat. De bruidsparen zijn vaak stralend verliefd dus dat komt wel goed!
Wat is je beste advies voor klanten? Maak duidelijk jullie wensen kenbaar. Houden jullie van spontane foto's maar mag er tijdens de fotoshoot ook best iets geks gebeuren? Of willen jullie liever meer geposeerde foto's met de gasten? Vertel het tijdens de kennismaking. Dat komt een mooi eindresultaat alleen maar ten goede. Ik kan heel goed op onzichtbaar te werk gaan en zo de mooiste momenten vangen, maar ik kan ook handige aanwijzingen geven. Jullie hoeven het alleen maar te zeggen...!

Bedrijfslocatie

Irene van Kessel Fotografie address Irene van Kessel Fotografie address
NL 's-Gravenhage Rode Leeuwstraat, 42 2512EV
Meer informatie
Rechtsvorm
Eenmanszaak
Aantal medewerkers
1
KvK-nummer
Onbekend